nedeľa 14. júna 2015

#Italy2015


     Najkrajšia dovolenka aká mohla byť. No dobre, bol to plavecký výcvik našej školy, no len ťažko mohol dopadnúť lepšie. Veď uznajte - more, pláž, teplo, kamaráti a žiadna škola. Kopa zábavy, adrenalínu, pár prehreškov, hier, tajných misií a týždeň mimo každodenného školského stereotypu.
    Hneď po príchode do malého, ale prívetivého mestečka Martinsicuro nás ovalil taliansky teplý vzduch a tak sa hneď v kempe otvárali kufre a hľadali sa čo najkratšie kusy oblečenia. Prvá "zoznamovačka" s mestom, vybaľovanie sa v trochu zmenšených mobilhome - och, ktoré sa na ďalší týždeň mali stať naším domovom. A hurá na pláž! More nás síce na privítanie schladilo, ale neskôr sme prišli na to, že jeho studenšia voda je v horúčavách, ktoré sme tak skoro nečakali, minimálne príjemná.
     Neskôr prišli prvé pokyny, reptanie a denný rozpis. Pre niektorých lenivcov sa mohol zdať tento pobyt otravný, no mne sa rastúci počet športových aktivít celkom pozdával. Veď komu by sa nepáčil beachvolleybal alebo taký baseball! Jediné mínus bola asi len tá plavecká čiapka do bazéna. No keď som sa porozhliadla okolo seba a uvidela približne rovnako smiešne vyzerajúcich spolužiakov, hneď mi to dodalo pokoja (no offense ;)).
     A takto vyzerala väčšina našich dní - ráno raňajky, bodovanie mobilhome - ov (áno, pochválim sa, vyhrali sme ju :P ), bazén, pláž, obed, siesta, pláž a večerné aktivity a voľný program. Aktívna dovolenka ako pre mňa stvorená. :)
                                        P.S.: a klasicky vám pridávam aj na video z gopro ;)
 



                          


                          





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára